Disclaimer

Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. De vereniging besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, correct en compleet mogelijk houden van de inhoud van deze website. Aan deze inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Persoonsgegevens

Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat hecht grote waarde aan de bescherming van persoonsgegevens van de bezoekers van deze website. Mogelijk verzamelde informatie over uw bezoek aan deze website zal alleen worden gebruikt voor statistische verwerking. De mogelijk verzamelde informatie zal nooit aan derden worden overgedragen of gebruikt voor persoonsidentificatie.

Aansprakelijkheid

Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van gebruik van de informatie op deze website. Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt aangeboden op websites van derden die bereikbaar zijn via hyperlinks op haar website.

Auteursrecht

Alle informatie op deze website, tekst als ook beeldmateriaal, is eigendom van Winkeliersvereniging Haarlemmerstraat. Wilt u informatie van deze website overnemen dan mag dat alleen met vermelding van de bron.

Winkeliersvereniging Haarlemmestraat heeft niet de bedoeling om enig auteursrechtelijk beschermd materiaal te gebruiken op haar website. Mocht er, ondanks de zorgvuldig en oprechte bedoelingen, een copyrighthouder menen in zijn/haar belang te worden geschaad, dan wordt de copyrighthouder verzocht per e-mail contact op te nemen. Indien het bezwaar redelijk en/of begrijpelijk is, zal het betreffende materiaal worden verwijderd.